MER FÖR PENGARNA

Med vårt Yogiboost Card får du 10 % rabatt på alla dina köp! Vi tycker det är klokt att betala med kortet, då dina pengar räcker längre och du slipper tänka på kontanter. Sen är det bara att njuta extra mycket av det goda!

 

SÅ FUNGERAR DET

Du laddar kortet i vår butik med minst 50 kronor och max 1000 kronor. Vid varje köptillfälle använder du kortet som betalningsmedel, men för att få rabatten måste det finnas tillräckligt med pengar på kortet för att genomföra ditt köp. Det finns inga begränsningar på hur många gånger kortet kan laddas eller användas. Du kan alltid ta reda på ditt saldo i kassan och saldot finns alltid registrerat på ditt kvitto.


ALLMÄNNA VILLKOR

Yogiboost ansvarar inte för förlorat kort och dess värde ersätts ej. Yogiboost förbehåller sig rätten att utan varsel justera rabattsatser och priser kopplat till Yogiboost Card. Kort som inte använts under 24 månader upphör att gälla. Kortrabatten gäller på ordinarie priser och kan inte kombineras med andra erbjudanden eller menyer.


REGISTRERA DITT YOGIBOOST CARD

Registrera ditt Yogiboost Card så kan vi ersätta dig om du skulle förlora kortet. Spara ditt kortnummer på ett säkert ställe så kan du lätt spärra kortet och få ett nytt kort hemskickat med innestående saldo! Yogiboost hanterar kortägarens personuppgifter i enlighet med Personuppgiftslagen [PUL] och lämnar aldrig ut dem till tredje part.

11 + 15 =