Vår soft serve


På Yogiboost fokuserar vi på kvalité och smakupplevelser i världsklass. Vår frozen yoghurt innehåller levande yoghurtkultur, är fettfri, nötfri, äggfri och har färre kalorier än gräddglass. Vi jobbar dagligen på att ta fram nya och spännande smaker till vårt sortiment. Varje månad har vi tillfälliga smaker på besök vilket gör att det finns alltid en anledning att besöka din närmaste Yogiboost butik. Med färre kalorier än gräddglass kan du dessutom njuta med gott samvete!

Vårt utbud på soft serve består alltid av 10 smaker, varav 4 är laktosfria, 2 är utan tillsatt socker och 2 är mjölkfria/veganska. Så oavsett preferens eller allergi så finns där en smak för dig. För att du skall kunna skapa den absolut godaste smakupplevelsen så serverar vi mer än 70 toppings, allt gott som färsk frukt, choklad, nötter, strössel, godis och cookies! Bäst av allt är att du skapar din egen smakupplevelse genom att ta en bägare, fyller den med smakerna du älskar och sedan toppar du med dina favoriter innan du väger in den i kassan.

Nedan ser ni vilka smaker vi serverar i samtliga Yogiboost butiker just nu. Varmt välkomna till en värld av goda smaker – TASTE THE FUN!

Frozen yoghurt

Frozen yoghurt – utan tillsatt socker

Frozen yoghurt – laktosfri

Frozen sorbet – vegansk

följ oss på sociala medier!