Engler Invest AB är ett svenskt familjeföretag, som äger och driver den populära frozen yoghurt kedjan Yogiboost i Sverige. Vi har en lång och gedigen kommersiell erfarenhet av att leda, driva och utveckla internationella affärskoncept. Vi vet att kundupplevelsen av våra produkter, service och koncept är avgörande om vi skall vara ett självklart alternativ för en god smakupplevelse. Därför är vårt motto att alltid försöka vara lite bättre idag än igår.

VÅRT SORTIMENT
Yogiboost erbjuder Sveriges största utbud av frozen yoghurt, milkshakes och smoothies. Med minst 10 goda smaker av vår frozen yoghurt och mer än 70 smakliga tillbehör blir kundens kombinationsmöjligheter nästintill oändliga. Unika smakupplevelser skapas av kunden som väljer själv sina ingredienser. Vi erbjuder även ett sortiment av varma och kalla drycker, samt ett utbud av kakor.
 

VÅRA KUNDLÖFTEN
Glass i alla former är starkt förknippad med förväntan, glädje, njutning och inte minst belöning. För att tillmötesgå kundernas förväntan och behov, tillhandahåller vi ett brett sortiment med hög kvalité och bra kundservice i en kreativ och välkomnande miljö. En plats där människor kan umgås med vänner och familj, för att njuta av en trevlig stund tillsammans och en härlig smakupplevelse.
 

Yogiboost sätter alltid kundens upplevelse i centrum, våra glasskaféer skall vara rena och fräscha, våra råvaror av hög kvalitet, glad och trevlig personal, som erbjuder bästa möjliga kundservice. Vi vill att våra kunder alltid skall vara nöjda och glada efter sitt besök, känna att de får valuta för pengarna och därför vilja komma tillbaka om och om igen. 

Det bästa av allt är att du som kund får bestämma alla detaljer själv för en god smakupplevelse. Nyttig eller mindre nyttigt – valet är ditt.

Välkommen till Yogiboost – en värld av goda smaker!

Med vänlig hälsning
Ludvik Engler Georgsson
CEO/VD

 

HUVUDKONTOR

Adelgatan 9, 211 22 MALMÖ
Tel: 040 – 20 44 77 info(a)yogiboost.se

COMMERCIAL MANAGER

David Engler Ludviksson
david(a)yogiboost.se

CONTENT CREATOR & MARKETING

Louise Ackerstedt
louise(a)yogiboost.se

CEO/VD

Ludvik Georgsson
ludvik(a)yogiboost.se

OPERATIONS MANAGER

Andreas Engler Ludviksson
andreas(a)yogiboost.se

CFO

Charlotte Kristjansson
charlotte(a)yogiboost.se

OFFICE MANAGER

Birgit Engler
birgit(a)yogiboost.se