karamell
Ingredienser:
SKUMMJÖLK, vatten, socker, glukos, fruktos, vasslepulver, maltodextrin, yoghurt [skummjölk, koncentrerad skummjölk, yoghurtkultur], emulgeringsmedel (mono- och diglycerider av fettsyror), stabiliseringsmedel (guarkärnmjöl, karboximetylcellulosa, karragenan), naturlig karamellarom med karamellsockersirap, färgämne (karamell med ammoniumsulfit), yoghurtkultur (Streptococcus thermophilus, Lactobacillus bulgaricus)
| Näringsvärde per 100 g | |
| Energi: | 503 kJ/119 kcl |
| Fett: | 0,4 g |
| Varav mättat fett: | 0,4 g |
| Kolhydrater: | 25,7 g |
| Varav sockerarter: | 19,2 g |
| Protein: | 3,0 g |
| Salt: | 0,10 g |