YOGIBOOST CARD

 

MER FÖR PENGARNA

Med vårt Yogiboost Card får du 10% rabatt på alla dina köp. Vi tycker det är klokt att handla med kortet då dina pengar räcker längre och du slipper tänka på kontanter. Sen är det bara att njuta extra mycket av det goda.

 

SÅ FUNGERAR DET

Du laddar kortet i vår butik med minst 50 kronor och max 1000 kronor. Vid varje köptillfälle använder du kortet som betalningsmedel, men det måste finnas tillräckligt med pengar på kortet för att få rabatten. Det finns inga begränsningar på hur många gånger kortet kan laddas och användas, och ditt saldo kan du enkelt ta reda på  i kassan. Det står även på ditt kvitto efter varje köp.


ALLMÄNNA VILLKOR

Yogiboost ansvarar inte för förlorat kort och dess värde ersätts ej. Yogiboost förbehåller sig rätten att utan varsel justera rabattsatser och priser kopplat till Yogiboost Card. Kort som inte använts under 24 månader upphör att gälla. Kortrabatten gäller på ordinarie priser och kan inte kombineras med andra erbjudanden eller menyer.


REGISTRERA DITT YOGIBOOST CARD

Om du registrerar ditt Yogiboost Card, kan vi ersätta dig om du skulle förlora kortet. Spara ditt kortnummer på ett säkert ställe, så kan du lätt spärra kortet och få ett nytt kort hemskickat med innestående saldo. Yogiboost hanterar kortägarens personuppgifter i enlighet med Personuppgiftslagen [PUL] och lämnar aldrig ut dessa till tredje part.

OBS! Just nu har vi lite problem med registreringen via Internet Explorer 11. Vi ber om ursäkt för detta och ber er att använda en annan webbläsare tills problemet är löst eller registrera ert kort via denna länk. Tack för er förståelse.